Mer Blu-ray fra Sony

Mer Blu-ray fra Sony

BDP-S300 og BDP-S500 klar for verden.

Publisert

Sony har lansert to nye Blu-Ray-spillere - en for hvermansen (BDP-S300) og en for filmentusiaster (BDP-S500).

Nykommerne sender det beste signalet som finnes i dag (1080p) rett til den nye flatTVen din via en HDMI-kabel.

Lyden er halve opplevelsen sier de som har greie på sånt, og begge spillere vil være utstyrt med 24p True Cinema-teknologi for å sikre riktig lyd og korrekt avspilling av filmer.

Begge støtter 7.1 kanals lineær PCM og Dolby Digital Plus Surround Sound, mens BDP-S500 i tillegg kan by på Dolby TrueHD dekoding og Bit Stream Output for DTS-HD, samt Dolby TrueHD lydsignaler via en HDMI-kabel (ver 1.3).

Dette var mange rare betegnelser, men de betyr enkelt og greit at du med de rette høyttalerne får prima lydkvalitet.

Medieformatene som støttes er CD, BD-ROM, DVD og DVD video-avspilling fra DVD-R eller DVD-RW, i tillegg til MP3 og JPEG-bilder lagret på DVD-R eller DVD-RW disker.

BDP-S500 støtter også BD-R/RE, som lar deg slette og ta opp nye data på en plate flere ganger.

I tillegg takler begge modeller AVC-HD-disker, som er spilt inn på siste generasjons kameraer.

Oppskalering.

Du kan selvfølgelig også spille av de gamle DVD-platene dine, og disse kan skaleres helt opp til 1080p for å passe oppløsningen på TVen din.

- Vi tror disse to modellene vil appellere til store deler av markedet, både folk flest, filmentusiaster og feinschmeckere. Årets julegave er herved presentert, sier Kjell Ove Marienborg i Sony Norge i en pressemelding.

BDP-S300 vil koste 5500 kroner når den inntar butikkhyllene i slutten av september, mens BDP-S500 har en prislapp på stive 9500 kroner når den dukker opp i løpet av november.

Som ekstra lokkemiddel får du samtlige spiderman-filmer med på kjøpet, forutsatt at du registrerer produktet og svarer på en undersøkelse på nett.

Det er forsatt mangel på innhold til Blu-ray-spillerene, men det begynner heldigvis å komme seg. Sony Pictures har sluppet rundt 40 filmer på markedet og 30 til kommer før jul.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer