Med blekk skal skitt fordrives

SquidSoap lover å gjøre hendene til ungene dine renere og penere.

Du frydet deg kanskje da den rike og tilsynelatende lykkelige naboen stilte gråtende opp på TV og fortalte om de skitne og umulige ungene sine. Helt til du selv måtte inn på sykehuset til sjekk fordi ditt eget avkom ikke hadde vasket hendene grundig nok og ergo disponert hele familien for bendelorm.

LES OGSÅ:

Artig for ungan.

Barneoppdragelse kan være vanskelige greier, og en av de store utfordringene er å lære de håpefulle å vaske hendene før de skal spise. Trikset for å få til dette skal visstnok ikke være mer magisk enn å gjøre håndvask til en av de aktivitetene ungene liker best: nemlig en lek.

Redningen.

Og det er her kommer SquidSoap kommer inn i bildet. Såpedispenseren (som ser ut som en blekksprut) er utviklet for å lære barn å gjøre det til en vane å vaske hendene sine grundig.

Når du trykker på dispenseren vil den gi fra seg litt svart blekk sammen med såpen. Poenget er at du skal vaske hendene helt til blekket er borte. Dette skal ta rundt 15 til 20 sekunder.

Men ikke nok med det. Selskapet bak SquidSoap hevder at det også er en leke fordi de oransje tentaklene som omgir såpeflasken er tøyelig, noe som skal gi timevis med moro. Med mindre ungen din er underernært på leker tviler vi på at dette er sant. Blekk-konseptet virker derimot veldig smart.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les mer om SquidSoap på denne nettsiden.

Se video av hvordan SquidSoap fungerer under artikkelen.

Kilde: StrangeNewProducts