Matchlight er en kjempefyrstikk

Lyser gjør den også!

Det er billig og enkelt å kjøpe møbler på ikea, men det er jo litt kjedelig å ende opp med en stue som er kliss lik alle andres. Da trenger du noe som får leiligheten din til å skille seg ut, som for eksempel denne forvokste fyrstikken.

LES OGSÅ:

Matchlight har en høyde på 1.5 meter og fungerer som en standard gulvlampe, med det unntak at den ikke kan stå rett opp og ned av seg selv. Du må med andre ord lene den inntil en vegg, eller bære rundt på den hvis du har lyst til det.

Hvitt eller rødt lys.

Du trenger heldigvis ikke dra lampa mot en fyrstikkeske for at den skal begynne å lyse. Det hadde fort blitt veldig vanskelig (og komisk) med tanke på hvor stor den er. Det holder å trykke på en knapp, og lampa vil lyse rødt eller hvitt, alt etter hvilken farge du har valgt på tuppen.

Matchlight er ekstremt plassbesparende og burde gli rett inn selv om du bor i et knøttlite bøttekott. Dersom du har lyst på en lampe som får naboen til å vri seg av misunnelse må du bla opp 80 pund, altså rett under tusenlappen. Men husk at du også må betale litt ekstra i statlige avgifter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: firebox