Massasje med god samvittighet

Å si at du skal ha en halvtimes massasje er omtrent som å be om å få horekunde tatovert i panna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men med din egen massasjestol kan du altså nyte dine tilmålte minutter uten at noen mistenker deg for lyssky virksomhet.

LES OGSÅ:

Fargekræsj.

Denne massestolen skiller seg også fra sine konkurrenter når det gjelder utseendet. For der de fleste stolene minner om Rune Rudbergs sorte skaisofa, så er denne så rosa som det overhodet går an. Strengt tatt vet ikke helt hva som er verst...

Stolen har fått det klingende navnet The Rave, og med tanke på at du bør gå på syre for å ikke å bli fargeblind er jo det ganske passende. Trøsten får være at den også er tilgjengelig i fire andre, og forhåpenligvis litt mildere farger.

På plussiden noterer vi at The Rave er langt slankere enn mange av sine massasjestol-konkurrenter, og det er jo en bra ting. Vi liker også at stolens høyttalere, ja for den har selvsagt innebygget iPod-dock, også virker i en vakker symbiose med massasjebiten.

Her får du nemlig massasje i takt med bassbeaten, la oss dermed anbefale Metallicas taffelmusikkalbum Master of Puppets, sånn at du får slått ryggen ordentlig tilbake på plass.

Prisen er ukjent, men er du interessert finner du sikkert mer info hos Slipperybrick.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!