Mannekjøkkenet P7340

Porsche på kjøkkenet. Bokstavelig talt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for alle de gyldne øyeblikkene du har hatt med en grandis i hybelkomfyren din: Nå er dens dager talte.

LES OGSÅ:

Det er i hvert fall det vi antar at Porsche Design og Poggenpohl har tenkt, der de sitter i sine hippe lokaler og utvikler et kjøkken «especially designed for men.»

The Man Kitchen.

Kjøkkenet skal etter planen lanseres i løpet av våren 2008, og passer nok best for de som har badet i fete opsjoner i årevis allerede.

Dette blir nemlig grisedyrt. Som vanlig er ikke prisen oppgitt i pressemeldingen, men vi tror ikke vi tar helt feil når vi tipper at herligheten starter på 6-700.000 og oppover. Det er med andre ord mulig at grandiosa-elskerne kommer til å fortsette med hybelkomfyren sin en bitteliten stund til.

Men hva er det de rike får?

Et ytterst stilrent designkjøkken som kjennetegnes av kontrasten mellom glass og aluminium-stilen til Porsche Design og trematerialene (mørk eik eller drivved) fra Poggenpohl. Som du ser av bildene til venstre er det ikke dørhåndtak på noen av skapene - her er det bare å trykke en gang, for så å se skap og skuffer åpne seg like elegant som om du hadde hvisket Sesam-Sesam. Innvendig finner du det ypperste av integrerte hvitevarer - blant annet fra Miele.

Den store rosinen i pølsa for oss gutta vil nok likevel være det integrerte lyd- og video-anlegget med LCD-panel, og i tilfelle du lurer: Alle komponentene skal ligge godt skjult for eventuelle fettrester etter selv den mest håpløste hobbykokk.

Det store spørsmålet er selvsagt om også damene vil like designet. Erfaringsmessig har de jo ofte en bitteliten hånd med i planleggingen av slike små endringer i heimen.

Mer manne- og damestoff her!

Kilde: Poggenpohl.