Malt er over alt

Markedsføring er en nobel kunst. Derfor skal du bukke i respekt for japanske Pioneer, som har laget høyttalere av whisky-tønner.

Det er ingen enkel sak å selge høyttalere i en tid hvor komprimert lyd tyter ut av 300-kroners høyttalere plassert i en liten bokhylla bakerst i stua, uten at noen reagerer på verken godlyd eller ulyd.

LES OGSÅ:

MP3-filene har muligens senket folks terskel for hva som er akseptabel lyd, og da må du virkelig vri hodet for å selge noe som koster flere tusen kroner - men som ingen lenger klarer forstå hvorfor.

Brun lyd.

Pioneers nye høyttalere har fått et navn som bare autister med fotografisk hukommelse vil huske, men PureMalt S-A4SPT-VP har også fått noe annet: En ramme laget av 100(!) år gamle whisky-tønner!

Høyttalerne benytter seg dessuten av avansert teknologi (Technical Audio Devices, hvis du må vite det) som ellers bare finnes i Pioneers langt dyrere høyttalere, men vi tipper du allerede har mistet både munn og mæle da du leste whisky-biten, så alt vi skriver videre er nesten overflødig.

Med unntak av prisen. PureMalt koster snaue 3000 kroner for et par i Japan, der de lanseres i august.

Kilde: Engadget