Målscorer

Når du kaller et apparat for The Device bør du være sikker på at det duger.

Helt fra du er veldig liten lærer du at rettferdighet først og fremst kan måles i et brusglass. Gi meg to lillebrødre, en liter med Cola og to glass, og jeg lover deg full krig to sekunder etter at det ene glasset ble fylt med en milliliter mer drikke enn det andre.

LES OGSÅ:

Dette apparetet, som på norsk ville fått navnet det apparatet, ser ut som det er hentet rett ut fra laben til Petter Smart. The Device er simpelthen et måleapparat, som kan kobles til PCen via USB-porten.

Alt kan måles.

Ved hjelp av programvare kan du holde oversikten over ting som prosessortemperatur og -belastning, og du kan helt sikkert få de elegante, analoge nålene til å danse fram og tilbake i takt med diskaktivitet og musebruk.

The Device har i tillegg til de to separate målerne også et reagensrør fylt med væske, og et rødt varsellys som helt sikkert kan programmeres til å blinke alarmerende hver gang du får en e-post.

Programvaren er fleksibel, slik at nye målefunksjoner enkelt kan utvikles av personer med selv minimal programmeringserfaring. Foreløpig er det bare PC-eiere som kan nyte godt av den blinkende og lysende trekassen, men Linux og Mac-kompatibel programvare er på vei.

Prisen er ukjent.

Kilde: Gizmodo