Magisk fra Magicbox

Lytt til internettradio og musikk fra datamaskinen din uansett hvor i huset du befinner deg.

Trådløse musikkstreamere har kommet for å bli, og vi har testet en rekke ulike løsninger som for eksempel Sonos, Squeezebox og Logitech Wireless DJ. For deg som har all musikken lagret på datamaskinen er et slikt system nærmest et must, siden det forenkler hverdagen betraktelig.

LES OGSÅ:

Nytt medlem i klubben.

Magicbox tar opp kampen mot Squeezebox og lanserer nå IMP Adapt WiFi Internet Radio & Media Player. Systemet kan kobles opp mot det trådløse nettet ditt slik at du kan høre på internettradio fra fjern og nær.

Musikkstreameren kan også hente musikk trådløst fra datamaskinen din. Dermed kan du endelig kaste kabelen fra PCen til stereoanlegget, som du har snublet i et utall ganger.

Hvis vi går ut i fra andre systemer vi har prøvd er ikke installasjonen verre enn at du kobler systemet til stereoanlegget og installerer den medfølgende programvaren på PCen.

Streameren støtter de mest kjente formatene som MP3, Windows Media Audio og AAC, men dessverre kan du ikke spille av musikk du har kjøpt via iTunes.

Via en skjerm har du oversikt over hva som spilles, og du kan kontrollere musikken ved hjelp av en medfølgende fjernkontroll.

Systemet har også vekkerklokkefunksjon og inngang for hodetelefoner. Prisen ligger på rundt 1.500 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men duger det?

Joda, dette ser vel og bra ut. Men inntil det motsatte er bevist holder vi fortsatt en knapp på Squeezebox.

Kilde: broadbandstuff