Løpende utgifter

Løpende utgifter

Strøm koster penger. Denne viser hvor mye.

Publisert

Grenuttak skal egentlig bare være snille gutter (eller jenter, avhengig av hvilket kjønnsperspektiv du har på verden), som passivt sprer elektrisiteten der det er behov.

Men strøm koster. Dette uttaket forteller deg nøyaktig hvor mye det koster.

Summa summarum.

Power Vost Controller har et stort LCD-display som på nådeløst vis summerer strømforbruket til alle enhetene som er koblet til padda, og dessuten den samlede kostnaden i henhold til strømprisen til din strømleverandør.

Det er også mulig å få opp statistikk over hvor mye du bruker per time, per dag, uke og måned, og selvfølgelig også for hele året.

Strømnerder - jada, de finnes - kan dessuten overvåke linjekvaliteten og umiddelbart henge seg på Hafslunds kundeservice hvis den ikke lever opp til forventningene.

Do snakke norsk?

Grenuttaket drives av et 1.5 volts batteri, måler alle enheter mellom 8 og 1800W, og koster 100 dollar i amerikansk utgave.

Hvis Bellona og Norges Naturvernforbund flørter litt med produsenten burde det være mulig å få noe liknende til Norge. Selv er jeg svært nysgjerrig hva det koster å ha en flat-TV stående på hele dagen. Jeg tror den svir.

Kilde: Crave

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer