Pressebilde Logitech
Pressebilde LogitechVis mer

Logitechs trådløse gitar til Guitar Hero

Dessverre er den kun til deg med Xbox 360.

Guitar Hero-konseptet har fått alt for mange av oss til å stå krumbøyd i stua med stive fingerknoker. Og det er ikke rart det har slått an, det er både moro og utfordrende på en gang. Mange har imidlertid gått litt lei av å hamre løs på plastgitarene som hittil har fulgt med i pakken, og tilhører du denne ivrige gruppen bør du bare glede deg.

LES OGSÅ:

I august slipper nemlig Logitech sin offisielle Xbox 360 gitar (PS3-versjon skal visstnok også komme, har du tips her så del det med oss i diskusjonsgruppen), se videoen for mer informasjon:

Gitaren er selvsagt trådløs, og en rekkevidde på ni meter bør gi de fleste av oss nok spillerom i stua. Og her er det heller ikke spart på detaljene: Du får en ekte trehals, et gripebrett i rosentre og ekte metallbånd. Lyddempende materiale gjør også at feinschmeckerne der ute skal slippe å irritere seg over klikkelydene som du får på de originale gitarene.

Vi synes gitaren ser heftig ut, men kommer nok til å lide med plastfølelsen fra de originale gitarene litt lenger. Logitech regner nemlig med at prisen i Norge vil bli rundt 1800 norske kroner, og så mye ekstra er vi faktisk ikke interessert i å betale for å drite oss ut enda mer. Heldigvis er valget ditt:-)

Artikkelen fortsetter under annonsen