Lei av ekstra TV-boks i stua?

Da kan du glede deg, for nå kommer TV-ene med trippel digitaltuner.

Publisert

Dingz & dinside.no er nå på plass på verdens største hjemmekinomesse: IFA-messen i Berlin, og har akkurat begynt runddansen gjennom de 26 ualminnelig store hallene.

Vi starter like godt med en god nyhet, for den er det mange som har ventet på:

Sonys nye Bravia V5800, W5800 og Z5800 vil nemlig være de første TV-ene som har integrert digital TV-tuner for både kabel, parabol og bakkenett. En ekte trippeltuner altså.

En boks mindre i stua

Fram til nå har det kun vært kunder med det digitale bakkenettet og kabelanlegg (f.eks fra Canal Digital) som har sluppet å bruke innholdsleverandørens eksterne TV-tuner på digitale sendinger.

Men nå skal altså også parabol-kundene få nyte godt av moroa, med TV-er som takler alle innkomne digitale TV-signaler. Ren Plug & play altså, i hvert fall i teorien. Vi må nemlig ta et lite forbehold om hvorvidt dette også vil gjelde i Norge.

Men ikke fortvil: Vi kommer til å oppdatere denne saken straks vi har fått tak i noen taleføre Sony-representanter, og kommer også til å høre om konkurrentene har noe lignende på gang.

Følg med!

PS: Har du tips til hvilket merke eller hvilke produkter vi bør fokusere på? Bruk debattfeltet under artikkelen, så skal vi gjøre vårt beste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer