LCD banker plasma

CES 2007: Her er verdens største flatskjerm!

Akkurat nå er det i Las Vegas det skjer. Tusenvis av teknologifrelste sjeler har erobret ørkenen i Nevada for å delta på CES - verdens største messe for forbrukerelektronikk.

LES OGSÅ:

Årets messe vil være preget av HD, HD og atter HD, men også mobiltelefoner, digitale kameraer, roboter og allslags trådløse duppeditter vil være godt representert.

Det kommer til å rase på med produktlanseringer i anledning CES, og vi skal selvfølgelig holde deg løpende oppdatert!

Gigant-TV fra Sharp.

Messa åpner først mandag kveld norsk tid, men produsentene er allerede godt i gang med å presentere årets nyheter. Som seg hør og bør på en teknologimesse har verdens største flatskjerm blitt avduket, og denne gangen er det Sharp som står bak. Monsterskjermen har en størrelse på ikke mindre enn 108(!) tommer og kommer selvfølgelig med full HD-oppløsning på 1920x1080.

Dette er første gang en LCD-skjerm har stukket av med tittelen "verdens største flatskjerm", og vi venter spent på hvordan plasmaprodusentene vil reagere.

Sharp har ikke offentliggjort noen pris på superTVen, men vi antar følgende regel gjelder: Hvis du må spørre om prisen har du ikke råd. Enkelt og greit.

Dingsemekka.

Flatskjermene kommer til å dominere årets CES-messe, men det finnes masse annet snadder også.

Det kanadiske selskapet ClassE presenterte i dag det de hevder er tidenes mest sofistikerte DVD- og CD-spiller. CDP-502 har en prislapp på hele 55.000 kroner og er et eneste stort designglis. Her er det altså ikke funksjonene du betaler for...

Artikkelen fortsetter under annonsen

LCD banker plasma

I pose og sekk.

En annen aktør som har fått mye oppmerksomhet er LG, som har lansert en kombinertspiller som takler både HD DVD og Blu Ray. Supert for deg som ikke har valgt side i den stadig mer intense formatkrigen.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde: Gizmodo, Engadget, ShinyShiny