LawnBott LB3500 har blåtann

Kan styres med mobiltelefonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gresset har vokst hele sommeren og du innser at det er på tide å krype til korset og dra gressklipperen ut av garasjen. Men hadde det ikke vært fint å slappe av på terrassen med en parasolldrink mens plenen blir klippet av seg selv?

LES OGSÅ:

Her kommer LawnBott LB3500 inn i bildet. Dette er en gressklipper med blåtann som kan styres med mobiltelefonen, laptopen, eller andre dingser utstyrt med blåtann.

Du kan sette opp hvilke dager i uker og på hvilket tidspunkt du vil at Lawnbott skal komme tuslende ut av ladestasjonen sin og klippe gresset. Når den er ferdig vil den kjøre tilbake til ladestasjonen og falle til ro før den atter blir kalt ut på oppdrag.

Gressklipperen vil løpe i dekning dersom det begynner å regne, og er utstyrt med diverse sensorer slik at den ikke plutselig skader seg selv, eller andre. Hvis naboen hopper over gjerdet og forsøker å raske den med seg i et ubevoktet øyeblikk vil en alarm gå av og varsle deg om hva som holder på å skje.

Modellen LB3500 har en prislapp på 3249 dollar, noe som med dagens valutakurs blir ca. 18.000 kroner. Ikke billig med andre ord, men dersom du har uoverkommelig stor plen og ingen gartner er den kanskje verdt det.

Se video av forgjengeren B3000:

Kilder: dvice, lawnbott

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!