Langt der ute

Det må en romfartsingeniør til for å skape bølger i hjemmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På et eller annet tidspunkt går også stuebordet fra å være et møbel hvor du kan lagre tidsskrifter, laptoper, kaffekopper og annet midlertidig ræl, til å bli noe du helst ikke skal ta på, ikke en gang med engangshansker du har rappet med deg fra tannlegen (eller tollen på Gardermoen).

LES OGSÅ:

Vi har da nådd det vi kaller design, og måtte gud straffe deg hardt om du setter kaffekoppen rett på for eksempel disse fantastiske bordene. Det finnes ikke tilgivelse for slikt.

Tar bølgen!

Bordene tilhører designer Lee J. Rowlands "Ripple"-serie, eller "ringer i vannet"-serie som den kanskje ville blitt kalt på norsk, bortsett fra at den bølgende overflaten ikke er ment å representere vann, men kvikksølv.

Rowland er nemlig opprinnelig romfartsingeniør, og da holder det ikke å rote med vann. Bordene er utviklet ved hjelp av tredimensjonal maskinbehandling, mens overflaten er av platemetall.

Hvert unike design er bare laget i ett eksemplar, noe som forklarer de astronomiske (hah!) prisene på mellom 45 000 og 268 000 dollar, eller mellom en kvart og halvannen million kroner.

Småpenger hvis du er i målgruppen, et helt huslån hvis du ikke er det.

Kilde: Gearfuse

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!