LaCie: LaCinema Rugged HD

Medieharddisken som skal være like tøff som innholdet ditt.

LaCie: LaCinema Rugged HD
Publisert

La Cinema Rugged kommer nå også i en HD-versjon, og er et spennende alternativ for deg som allerede har brukt alt for mye penger på en fet flatTV.

Alt om hjemmekino

HD-modellen har naturligvis HDMI-utgang som gjør den kompatibel med alle flat-TVene på markedet, og skryter av å kunne spille av video i full HD-oppløsning (1080p) uten å plage deg med hakking i bildet.

Enkel å ta med

Harddisken som sitter i er på 500 GB, noe som bør gi deg god plass til mange av dine sikkerhetskopierte DVD & Blu-ray filmer. Nøyaktig hvor mange du får plass til vil selvsagt variere avhenge av hvilken kvalitet du har valgt. Den innebygde spilleren skal forøvrig takle både H.264, MKV, WMV9, og MPEG-4.

Som vanlig fra Lacie er det Neil Poulton som står for designet, og blar du deg gjennom bildespesialen vil du garantert legge merke til det beskyttende gummilaget rundt mediedisken. Som vanlig er det ofte det du ikke ser som er viktig, og når du bærer med deg disken fra A til B vil du helt sikkert sette pris på de innebygde støtdemperne som skal sikre at innholdet ditt fortsatt er leselig når du kommer fram.

Disken kobles til PC/Mac via USB 2.0 kabel, og Lacie skryter også av lettforståelige menyer som aktiveres via fjernkontrollen. Hvor bra disse fungerer i praksis vet imidlertid ingenting om før vi får slått kloa i et testeksemplar.

Dessverre synes vi prisen ser noe stiv ut. I Sverige vil den ligge på rundt 3.200 svenske kroner, men siden den foreløpig ikke er lagt inn på Lacies norske sider vet vi ikke hva prisen blir her til lands.

Les også testene av rene nettverksspillere:
Vår favoritt WD TV får du her
Test av konkurrenten Fantec TV-LHD får du her

Kilde: Lacie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer