Kutt ut kuttene

Åpning av plastemballasje er risikosport.

Kutt ut kuttene
Publisert

Hvis du en dag legger merke til at én av kollegaene kommer på jobb med flere kutt i hendene, så kan du være sikker på at én av to ting har skjedd:

Han eller hun har skremt bikkja med en practical joke én gang for mye, eller han eller hun har kjøpt en ny dings eller en ny ledning.

Plastkirurg.

De pakkes nemlig altfor ofte inn i tynn, forsegla plast, og den kan ikke alltid åpnes uten at du utsetter både deg selv og dine nærmeste for alvorlig risiko. Faren for kuttskader er overveiende.

The Plastic Surgeon er et enkelt kutteredskap som skal gjøre åpningen av slike plastesker til en drøm. Den ser nesten ut som en gammel boksåpner, og kutteprinsippet er ikke så veldig forskjellig. Skjær rundt kantene, åpne eska. Ferdig.

Multifunksjonell.

Gizmodo har testa den, og konkluderer med enkelt fantastisk. Ikke bare fordi den simpelthen virker, men også fordi den fungerer på flere forskjellige typer innpakninger.

Hvis du har skuffene fulle av teskjeer, som hver dag brukes til å forklare alt fra enkel matematikk til verdenspolitikk, vil du sette pris på at det følger med en DVD som viser nøyaktig hvordan du skal gå fram for å knekke plastemballasjekoden.

Prisen er usle 50 kroner (uten frakt).

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer