Foto: & video: Per Ervland
Foto: & video: Per ErvlandVis mer

Komponer din egen flat-TV

Tyske Loewe er kjent for å appellere til folk med sans for stil, penger og det gode TV-liv. Den nye Compose-serien gjør ingenting for å velte den oppfatningen.

Hvis stua di er dekorert med røde skinnmøbler, oransje vegg-til-vegg-teppe og en brun, mannestor indianerfigur i hjørnet, så skal det godt gjøres å få den nye flat-TVen til å passe inn i rommet uten at hemmelige agenter fra interiørmafiaen dukker opp med motorsag for å gjøre slutt på dine (og stuas) lidelser.

LES OGSÅ:

Loewes lekre utstillerstand på IFA 2006 vitnet om at det tyske selskapet ikke sparer på pengene når det skal lokke publikum til å bruke aksjeutbyttene sine på den nye Compose LCD-TV-serien.

De sparer heller ikke på konfigurasjonsmulighetene. Her plukkes det nemlig deler og inspirasjon fra aller øverste hylle.

To størrelser.

Compose kommer i en 40 og 46-tommers utgave, og har naturligvis full HD-oppløsning på 1080p. Som i den utmerkede Individual-serien (som dingz.no har testa her) har skjermen innebygget 160GB harddisk-opptaker med inntil 200 timers opptakskapasitet, og såkalt time shift-funksjon - en reddende engel når telefonselgere forstyrrer deg midt i reprisen av Der ingen skulle tro at nokon kunne bu.

(Klikk på denne {{video}}-knappen, eller bruk menyen til venstre for video fra Loewes IFA-stand!)

Begge modellene kommer med et matchende sett høyttalere, mens 40-tommeren kan utstyres med en frittstående senterhøyttaler og en aktiv subwoofer.

Surround.

Individual Compose er for deg som ikke forlater huset uten at slipsfargen er tilpasset både armbåndsuret og sokkene, og her kan du blant annet inkludere et komplett 5.1-surroundanlegg, i tillegg til en rekke forskjellige design- og fargevarianter for selve TV-ramma.

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Klikk på bildespesialen nederst i saken for en rundtur rundt Loewes fantastiske IFA-stand!)

En hybrid-tuner gjør det mulig å ta imot både analoge og digitale bakke- og satelittsignaler, mens to digitale satelitt-tunere tillater full PIP (Picture In Picture) og opptak fra andre kanaler enn den du ser på. Dobbel HDMI-inngang er en selvfølge, det samme er den motoriserte sokkelen som kan rotere, tilte og høydejustere skjermen.

Compose-serien kommer på markedet i oktober i år, og selv om prisen foreløpig er ukjent er det ikke spesielt dristig å tippe at den blir høy nok til å utløse både kaldsvette og hetetokter for de som måtte være interessert.