Mer enn bare en komfyr... Foto: Produsenten
Mer enn bare en komfyr... Foto: ProdusentenVis mer

Kombinert stekeovn og oppvaskmaskin?

Ja, det er faktisk mulig.

Hvitevareprodusenten Candy. er ikke akkurat overrepresentert med sitt vareutvalg i Norge, men denne godbiten ble vist fram i en annonse i Aftenpostens Aften forrige uke.

LES OGSÅ:

Ny kombinasjon?

Vi trodde strengt tatt vi hadde sett det meste, men kombinasjonen mat og vask var ny for oss, og har du et et lite kjøkken kan den kanskje være akkurat det du har ventet på.

Vanskelig å finne små hvitevarer: Kronglete med kompakt kjøkken

Så hva får du egentlig?

Øverst finner du stekeovnen, som med et volum på 39 liter har god plass til Grandiosaen eller Fjordland-retten din.

Ovnen har forøvrig grillfunksjon, timer og er ikke minst belagt med et materiale som skal gjøre den lett å holde ren.

Men det er selvsagt den nederste skuffen som åpenbarer den største nyheten. Her får du altså en oppvaskmaskin, som lokker med fem ulike vaskeprogrammer og ikke minst et hurtigvaskprogram på 32 minutter.

Vi tipper eierne av de gode, men også dyre Miele-produktene vil le hånlig av produktet. Men denne kombinasjonen er selvsagt ikke myntet på dem som har et herskapelig kjøkken. I stedet er det de trangbodde som er satt i fokus, og jeg tipper mange av dem vil smile bredt bare ved tanken på å få plass til en oppvaskmaskin i kjøkkenkroken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Merk forøvrig at selv om stekeovnen skal være i energiklasse A, så tilhører oppvaskdelen klasse B, det er ikke spesielt bra i dag. Produktet er godkjent av norske myndigheter.

Bor du trangt? Da kan du plukke opp noen innredningstips for små rom her

Fortsatt interessert?

Det var nettbutikken Jackpot.no som annonserte produktet, som de i følge annonsen skulle ha 500 eksemplarer av. Disse ble revet bort, men ifølge Helge Hansen i Jackpot vil de fortløpende få levert fra importøren, og det er mulig å sette seg på venteliste. Nye ovner er ventet medio november.

Duo er ennå ikke lagt ut for salg i nettbutikken, men Hansen sier til DinSide at det vil oppdateres så fort de har flere produkter på lager. Prisen? 11.860 kroner.

Mindre vare, høyere pris: Hvitevarer for små rom koster flesk