Knivdrama i dusjen

Det er i det minste det du skal tro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alfred Hitchcocks "Psycho" er like berømt som Jesus' vannvandring, hele Andre verdenskrig og muligens også Michael Jackson i 1991. Det er vanskelig å si - Jackson var veldig berømt i de dager.

LES OGSÅ:

Filmens skrækkelige dusjscene er like berømt som filmen selv, og den hakkende, gnikkende fiolinlyden som akkompagnerer den har glidd inn i den kollektive bevisstheten i en slik grad at det bare er ens egne hjerteslag som føles like kjent. Vil du være en del av Psycho-kulten? Nå kan du!

Kniving.

Dette dusjforhenget er den perfekt julegave (det er snart jul) for filmnerder og alle andre som liker å la seg skremme - eller skremme andre.

Motivet er ikke til å ta feil av. En stor kniv, en stor drapsmann, og så mye blod på det hvite forhenget at en får følelsen av å gått inn feil dør og plutselig havnet på et fellesslakteri i utkantnorge.

Lyd!

Det stopper heldigvis ikke der. En diskret, batteridrevet lydavspiller er montert i forhenget, og ved bevegelse spiller den av både den karakteristiske filmmusikken og hylene fra dama i dusjen.

Hvis du er mann er det viktig at du husker å skrike som en mann når du lar deg skremme første gang. Veldig viktig.

Bloody Serial Killer Shower Curtain koster 20 dollar (drøye hundrelappen).

Kilde: Gizmodo