Klar som et egg

Det er faktisk ikke alle som kan koke egg. Med dette egget, derimot, kan alle koke egg.

Det er visse ting du skal ha lært deg når du passerer 20 år. Strømførende gjerder gjør vondt, paracet er ikke sugedrops, julekakene til mor er forbudt område i begynnelsen av desember - og egg skal ikke kokes i 23 minutter.

LES OGSÅ:

Det er likevel ikke alle som lykkes i å finne ut at bløtkokte egg kokes i 4-5 minutter, såkalt smilende egg i 6-8 minutter, mens hardkokte egg skal bade i det boblende vannet i 10 minutter.

Ikke tenke sjæl.

Derfor har British Egg Information Service utviklet(!) et egg som sier fra når det er ferdig. Det betyr ikke at du kan rope fra stua at «nå vil jeg ha hardkokt!», og så ordner resten seg selv.

Derimot så er hvert egg påtrykt en spesiell logo som er varmesensitiv, og som blir synlig enten som bløtkokt, mellomkokt eller hardkokt - alt etter hvilket egg du valgte før du la dem i gryta.

Eggene er ment å lanseres i England til høsten, og foreløpig ser dette ut til å forbli en britisk spesialitet - så sant ikke for eksempel Prior leser denne saken og umiddelbart tar en telefon til landet hvor alle kjører på feil side, og hvor alle snart kan koke egg. IQ eller ikke IQ.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: OhGizmo!