Kidsa vil elske Rolly

Ungene dine kommer til å grine helt til de får den.

Midt blant alle de trillion flatTVene som vises fram på årets IFA-messe, verdens største hjemmekinomesse, var det denne lille rakkeren som stjal showet.

LES OGSÅ:

Ja, hvis du er i det barnslige hjørnet da.

Møt Rolly.

Rolly er nemlig en dansende liten musikkspiller med innebygde høyttalere, og de gir faktisk overraskende god lyd i hele fem timer på det innebygde batteriet.

Men det er selvsagt dansetriksene til Rolly som gjør at kidsa i nabolaget kommer til å misunne deg for evig og alltid; Rolly kan enten sette igang med sitt eget dansereportuar, eller du kan mate ham med din egen koreografi om du er i det kreative hjørnet.

Musikken kan du sende til Rolly fra mobilen din, den har nemlig innebygget blåtann og dermed slipper du altså å irritere deg over skjemmende kabler.

Men ikke tro oss: Se på videoen i stedet:Trykk her for flere nyheter fra årets største hjemmekinomesse!

Fakta.

Rollys krumspring aktiveres gjennom seks bevegelige deler bestående av hjul, armer og skuldre. Bevegelsene fungerer i overensstemmelse med to lys som omringer spillerens kropp, og har et spekter på over 700 forskjellige farger. En digital forsterker og to 180-graders horisontale stereohøyttalere med neodymiummagneter, gjør også at lyden spres ut i hele rommet.

Rolly har 2 GB innebygd flash-minne som er nok til å lagre omtrent 520 sanger på fire minutter hver, kodet i 128kbps MP3.

Rolly kommer med tre forhåndskoreograferte sanger: "The Pretender" med Foo Fighters, "Girlfriend" med Avril Lavigne og ”Acceptable In The 80’s” med Calvin Harris, og kommer til Norge i løpet av oktober.

Trykk her for flere nyheter fra årets største hjemmekinomesse!