Kidsa vil elske Rolly

Ungene dine kommer til å grine helt til de får den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midt blant alle de trillion flatTVene som vises fram på årets IFA-messe, verdens største hjemmekinomesse, var det denne lille rakkeren som stjal showet.

LES OGSÅ:

Ja, hvis du er i det barnslige hjørnet da.

Møt Rolly.

Rolly er nemlig en dansende liten musikkspiller med innebygde høyttalere, og de gir faktisk overraskende god lyd i hele fem timer på det innebygde batteriet.

Men det er selvsagt dansetriksene til Rolly som gjør at kidsa i nabolaget kommer til å misunne deg for evig og alltid; Rolly kan enten sette igang med sitt eget dansereportuar, eller du kan mate ham med din egen koreografi om du er i det kreative hjørnet.

Musikken kan du sende til Rolly fra mobilen din, den har nemlig innebygget blåtann og dermed slipper du altså å irritere deg over skjemmende kabler.

Men ikke tro oss: Se på videoen i stedet:Trykk her for flere nyheter fra årets største hjemmekinomesse!

Fakta.

Rollys krumspring aktiveres gjennom seks bevegelige deler bestående av hjul, armer og skuldre. Bevegelsene fungerer i overensstemmelse med to lys som omringer spillerens kropp, og har et spekter på over 700 forskjellige farger. En digital forsterker og to 180-graders horisontale stereohøyttalere med neodymiummagneter, gjør også at lyden spres ut i hele rommet.

Rolly har 2 GB innebygd flash-minne som er nok til å lagre omtrent 520 sanger på fire minutter hver, kodet i 128kbps MP3.

Rolly kommer med tre forhåndskoreograferte sanger: "The Pretender" med Foo Fighters, "Girlfriend" med Avril Lavigne og ”Acceptable In The 80’s” med Calvin Harris, og kommer til Norge i løpet av oktober.

Trykk her for flere nyheter fra årets største hjemmekinomesse!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!