Keiserens nye klær ser bra ut

Emperor er et passende navn på dette monsteret.

 Foto: Gizmodo
Foto: Gizmodo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du hører de liflige tonene av "Imperial March" fra Star Wars-filmene etter å ha sett bildet over, er det helt forståelig.

LES OGSÅ:

Den monumentale arbeidsstasjonen Emperor kan kun tilhøre et Ondt Geni, og hvis du hadde sett Darth Vader komme inn i bildet fra høyre ville du ikke løftet et øyebryn.

Haleparti.

Ifølge produsenten NovelQuest refererer dog ikke navnet til sjefs-astmatiker Vader, men til halepartiet til én av verdens største skorpioner - keiserskorpionen.

Ved å trykke på en knapp vil toppen på Emperor-stolens "hale", den som holder skjermene, løftes opp, slik at brukeren kan sette seg. Deretter senkes halen, og plasserer skjermene tilbake igjen i riktig høyde og vinkel.

Greit. La oss tenke litt over hvor ubegripelig morsom starten på arbeidsdagen ville vært med en slik arbeidsstasjon.

Snart klar.

De tre skjermene er riktignok ikke mer enn 19" hver, men panoramaplasseringen gjør den effektive arbeidsflaten stor nok. Emperor har også støtte for THX Dolby Surround-lyd, eget luftfilter(!), webkamera, batteribackup, og en funksjon som garantert tar livslysten fra the dark side: lysterapi.

Arbeidsstasjonen kan konfigureres med både Mac og PC som stasjonære hovedmaskin når den lanseres neste måned. Prisen er ikke kjent, men, ærlig talt, se på Emperor én gang til.

Nettopp.

Kilde: Gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!