Kan redde liv

Boksen som bør være obligatorisk i ethvert hjem.

Du har kanskje lagt merke til at rosa er en farge som blir veldig framtredende i oktober? Ytterplagg pyntes med rosa sløyfer, håndledd blir surret inn i rosa armbånd og bussene kjører rundt med reklame for støtt rosa sløyfe-aksjonen.

LES OGSÅ:

Oktober er den rosa måneden. Og det er brystkreft-foreningen som står bak rosamalingen. I den anledning har vi funnet fram til dingsen som skal gjøre det enklere å fokusere på, ja, nettopp brystpartiet.

Selvsjekk.

Cue skal henges opp i dusjen og den vil holde deg oppdatert med viktige meldinger. Den vil for eksempel gi deg beskjed når du bør sjekke brystene dine, i tillegg til en hel del andre hendige funksjoner.

Boksen kan installeres med inntil fire ulike brukere og skal utstyres med menstruasjonssyklusen til den enkelte kvinnen i huset. Én uke etter hver periode, vil boksen gi beskjed om at brystene bør sjekkes.

I denne perioden er brystene minst følsomme, noe som gjør kontrollen mindre ubehagelig, enklere blir det også siden det hele skjer i dusjen.

Intimalarm.

Cue kan også programmeres med gynekologtimer hele tre år fram i tid. Den vil med andre ord fungere som en vanntett huskelapp for obligatorisk intimsjekk.

Andre funksjoner er en timerfunksjon, du kan for eksempel stille boksen inn på 10 minutter, og den vil ringe når balsamen i håret er klar til å skylles ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Boksen kommer også med en instruksjons-CD som forteller deg hvordan du kan foreta en grundig brystsjekk på egenhånd.

Cue selges fra ca kr 160 kroner fra denne nettsiden.

Kilde: aviecue.com