iTeddy skal underholde dem

Julegavetips for småbarnsforeldre.

Krapylet hylskriker og du har mest lyst til å dra dyna godt over hodet og late som du ikke hørte det. Klokka er ikke mer enn halv fire på morgenen, men ungen din er allerede mer enn uthvilt.

LES OGSÅ:

Det er ikke lett med hylende spedbarn som ennå er for små til å skille dag fra natt. Men iTeddy skal gjøre det litt lettere for både minsten og deg.

Se gjerne på iTeddy som et slags fredsbevarende mellomledd mellom deg og barnet ...

iTeddy markedsføres som barnets aller første mediespiller. Den er ment for barn mellom 2 og 7 år. Den lar barna spille musikk, se filmer, se bilder eller spille spill på magen til bamsen.

Sagt på en annen måte; bamsen er en kamuflert sovepille for småbarnsforeldre og vil trolig bli årets aller heteste julegavetips.

Mr. Bean.

I tillegg til to innebygde spill, følger det også med en episode av Mr. Bean. Er det noen som klarer å få barn til å trekke på smilebåndet, må det være den gale mannen som virrer rundt med kalkun på hodet og feirer nyttårsaften helt alene.

Den mediespillende bamsen har et 512 MB stort minne og plassen kan også utvides ved hjelp av et SD-kort. I fall du skulle trenge å sove ekstra lenge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sleep-modus.

iTeddy er også utstyrt med en sleepe mode-funksjon som gjør at den kan skru seg automatisk av etter 10, 20 eller 30 minutter.

Perfekt hvis du ønsker å la barnet sovne til en godnatthistorie.

Pris: Kr 299.

Kilde: Pressemelding og iTeddy