iRobot Verro vasker bassenget

Smart robot rydder opp etter den siste hagefesten din.

Sommeren nærmer seg med stormskritt og produsentene har for lengst begynt å oppdatere sommergarderoben sin. Sist ut er en liten robot som tasser rundt i svømmebassenget ditt mens han renser det og passer på at temperaturen er riktig.

LES OGSÅ:

Fungerer for mange bassengtyper.

Det er iRobot som står bak bassengroboten, og du kan velge mellom to versjoner hvor den ene fungerer best på harde overflater (betong), mens den andre er ment for teglstein og mykere materialer.

Begge modellene er i stand til å klatre bortover gulv og oppover vegger. Trapper er heller ikke noe problem. Roboten tar med seg skitt og lort, bakterier og alger på veien.

Etter å ha surret rundt i bassenget i 60 til 90 minutter skal alt være gullende rent. I tillegg vil vanntemperaturen og kjemikalier i bassenget være nøye regulert.

Dermed kan du trygt ta deg et bad uten å bekymre deg for å ende opp med mageproblemer eller andre uheldige sykdommer.

De to modellene, Verro 3000 og Verro 600, har en prislapp på henholdsvis 800 og 1200 dollar. I norsk valuta blir dette 4900 og 7300 kroner før staten har krevd sitt. Ikke spesielt billig med andre ord, men du slipper jo å ansette en poolboy.

Kilde: electronista