iPod eller dø

Det kan synes som om det er mottoet for noen og enhver om dagen.

Dette kunne kanskje vært drømmepeisen for Apple-hatere verden over, for noen håper nok at dette er peisen som livnærer flammen ved å brenne iPoder.

LES OGSÅ:

Slik er det dessverre heldigvis ikke. Peisen er bare enda et bidrag til den endeløse rekken av i utgangspunktet fullstendig ubeslektede iPod-produkter, som ender opp med å bli et iPod-produkt likvel.

Peis på.

CalSpas FRP-4300 kunne hørt hjemme i leiligheten til Siv Jensen, men er en gasspeis for stua som kommer med iPod-dock og et slags fullverdig høyttalersystem innebygd i ramma. Ser man det.

Peisen har en varmeeffekt på drøye 68 000J, mens iPod-docken er plassert på venstresida for enkel tilgang. Høyttalerne på fire ganger ni tommer er av flatpaneltypen, og det kan godt være lydkvaliteten er så ille at lyden av gassforbrenningen blir å foretrekke framfor Enslaveds samlede verker. Det kan også være at den er helt okei, men høyttalere trenger tradisjonelt sett litt pusterom for å yte sitt beste - akkurat som et ekteskap.

FRP-4300 kommer i elleve forskjellige farger, men pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Det vil si, det siste er nok kjent, og sjansen for at denne kan kjøpes i Norge er omtrent like stor som det knappenålshodet jeg sitter og nistirrer på akkurat nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er du eller meg, knappis - du eller meg!

Kilde: Engadget