iPod-anlegg fra Pioneer

Og XW-NAS er riktig så lekkert.

Ser vi bort fra det umlige navnet XW-NAS 5 har Pioneer gjort mye riktig her.
Ser vi bort fra det umlige navnet XW-NAS 5 har Pioneer gjort mye riktig her. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om TV-produksjonen til Pioneer er historie, så ligger de ikke på latsiden og sutrer av den grunn. For dette iPod-anlegget er noe av det peneste vi har sett siden vi slapp våre våre klamme testfingre løs på linjelekre Alfie fra Roth audio.

LES OGSÅ:

Navn til besvær

Det eneste vi ikke forstår er hvorfor Pioneer ikke har klart å gi anlegget et ordentlig navn, betegnelsen XW-NAS er ikke akkurat lett å huske.

Digital overføring for bedre lyd

iPoden eller iPhonen din settes selvsagt rett ned i musikkanleggene XW-NAS og XW-NAS5, slik at du får digital lydoverføring. Anleggene har to høyttalere skjult bak frontdekselet, og en 10 cm basshøyttaler på undersiden bør sørge for at du kan plage naboene ordentlig.

I tillegg til at leketøyet ditt fra Apple blir ladet mens den står på plass, kan du også koble anlegget ditt til TV-en og se på film om du ønsker det. Akkurat det siste er det vel strengt tatt ikke så mange som gjør i praksis, men blir du innesnødd på hytta i romjula har du i hvert fall muligheten.

Kjøper du en Bluethooth-adapter (AS-BT100 til cirka 1.000 kroner) kan du også streame musikken du har lagret på PC-en eller mobiltelefonen din på begge modellene. Det er imidlertid bare XW-NAS5 som har innebygget radio, så er radio viktig for deg bør du sørge for å velge denne modellen.

Pioneer har klart å kombinere fyldig og naturtro lyd med et moderne, diskret og kompakt design. Du kan velge mellom 4 ulike farger, rød, sort, hvit og sølv metallic.

XW-NAS 3 fås i hvit farge til rundt 4.500 kroner, mens XW-NAS 5 kommer i rød, sort, hvit og sølv og vil koste cirka 500 kroner mer. Begge modellene kommer i norske butikker nå i slutten av november.

Mer informasjon får du på Pioneers nettsider.