IntelliControl IC2 utfordrer deg

... til å finne ut hva som skjer uten å finne det igjen på skjermen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å kalle en enorm fjernkontroll som ser ut som den har overlevd et par verdenskriger for IntelliControl virker kanskje litt rart, men produsenten bak IC2 har et annet forhold til ordet "intelligens" enn fjernkontroller med store skjermer.

LES OGSÅ:

Niles (produsenten, ikke han fra Frasier) mener tydeligvis at mindre er mer, og at en skjerm er et tegn på lavere intelligens.

IC2 er en RF-kontroll som er optimalisert for å kontrollere de fleste hjemmekino-enheter, uten at du må forholde deg til kryptiske skjerminstrukser eller makro-funksjoner som en ikke vet om står i av eller -stilling. Den følger opp sin tolv år(!) gamle forgjenger, men prinsippene forblir de samme: store, oversiktelige knapper på en stor boks for nærsynte, enten i overført eller bokstavelig betydning.

RF-signalene sendes til en ekstern boks, HT-MSU, som er koblet til hjemmekino-anlegget, og fordi denne boksen har åtte IR og RS-232-tilkoblinger skal oppsettet også kunne seriekobles, det vil si utvides med flere kontroller.

Sammenliknet med den eldre utgaven har IC2 nå også TiVo-kontroll, og selv om den ikke har skjerm er det mulig å programmere makroer for enheten.

IC2 er tilgjengelig i USA fra og med september til den nette sum av 6000 kroner. Hvem sa at enklere også er billigere?

Kilde: Engadget