Instant Space gir rom for ettertanke

Det er ikke alltid så lett være i samme rom.

Det er først og fremst to ting som har karakterisert det norske (og internasjonale) boligmarkedet de sista år: Du må betale mer og mer penger for mindre og mindre plass.

LES OGSÅ:

Det betyr blant annet at par som tror de elsker hverandre flytter sammen i en ett-roms leilighet på 18 kvadrameter, fordi kjærligheten som kjent overvinner alt.

Alt utenom oppvask, sokker som slenger i stua, og matrester i sofaen etter en litt uheldig chips-orgie forrige søndag. Da smeller det.

Del rommet.

Men hvor skal en gjøre av seg på 18 kvadrat med hems? En setter opp Instant Space, som demper både lyden og gemyttene.

Den ser ut som en søyle mens freden ennå hersker i stua, men når helvete er løs kan den flyttbare fredsmegleren skape en demilitarisert sone mellom de stridende partene. Tenk på søylen som et FN i miniatyr, eller eventuelt en streng Gro Harlem Brundtland hvis det gjør noe for deg.

Filmlerret.

Lerretet er tekstilbasert, 2.43 meter høyt og 3.5 meter bredt. Det absorberer altså lyd som en bleie absorberer, vel, du vet, og kan dessuten fungere som lerret hvis én av partene kjeder seg underveis - og tilfeldigvis fikk filmprojektoren på sin side av sonen.

Instant Space er dessuten ildsikkert, slik at ethvert forsøk på pyromani fra ham eller hennes side vil bli møtt med trekk på skuldrene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den utbrettbare romdeleren kan selvfølgelig også brukes i fornuftige sammenhenger som i møterom, på flyplasser og andre steder hvor en har akutt behov for å dele ting opp i litt mindre og flere deler enn arkitektene først tenkte på.

Prisen er ukjent, men for fred i stua er en villig til å betale hva som helst.

Kilde: Gizmodo