Ingen svartmaling

Når en mediesenter-PC skal stå i stua bør den se bra ut. Det gjør Alienwares DHS A-serie.

Du kan slippe unna med mye i stua. Nips fra helvete (eller grensetraktene rundt), kaktuser på to og en halv meter, afrikanske voodoo-figurer i mørkt tre, eller den helt spesielle katteskulpturen du satte sammen av brun gaffatape under en særdeles mørk periode i fjor vinter. Alt er greit.

LES OGSÅ:

Men sett en grå mediesenter-PC ved siden av TVen, og du vil bli sporet opp av leiemordere fra norske interiørblader som ikke gir seg før du ligger ti meter under jorda, begravet i en lekker pianolakk-kiste fra Bolia.

Ikke lost in space.

Alienware har snekret sammen en mediesenter-PC som gjør at du fortsatt kan leve en stund til. DHS A-serien ser ut som et lite, svart romskip, har en samlet utgangseffekt på lydsiden på hele 1000 watt, og flere HDMI-innganger for riktig ruting av eksterne signalkilder.

Med AMD Athlon 64 X2 tokjerne-prosessorer kan du spille selv de mest krevende spillene og HD-filmene. Den billigste modellen, som ligger på snaue 7000 kroner i USA, har en snau harddisk på 160 gigabyte-disk, men det er nok til å få deg i gang.

Lagringskapasitet.

Er du stormannsgal og kjenner det rykker i høyrearmen hver gang noen bruker ordet invasjon, kan du likevel konfigurere senteret slik at det får en samlet lagringskapasitet på 1.5 terabyte.

Hvis du ikke vet hvor mye det er, har du ikke bruk for det.

Kilde: Scifi-Blog