Idiotsikker stekepanne

En innbebygd temperaturmåler gjør steking til en lek.

Det er en grunn til at Fjordland og andre 123-løsninger har tatt nordmenn med storm: Ja, altså, sett bort fra at folk flest er skviset inn i tidsklemma, så handler det trolig om å ikke beherske kokekunsten.

LES OGSÅ:

Eller stekekunsten, som passer bedre i dette tilfelle. Derfor ender vi i stedet opp med ferdigstekte pannekaker fra Super'n, ferdig dynket med E-xxx og klare til å slenges i mikroen. Rett og slett fordi pannekakesteking på egenhånd er å be om å utløse brannalarmen.

Lei av å tygge kull?

Vi også.

Derfor ble vi også runde i blikket av gledesfryd da vi kom over denne stekepanna. Den har nemlig en innebygget temperaturmåler som forteller deg akkurat hvor varm panna er.

Det kan rett og slett ikke gå galt. Sier oppskriften at pannekakene skal stekes på middels sterk varme, så lar displayet på håndtaket av panna deg kontrollere akkurat det.

Løser biffen.

Og hvem har vel ikke slengt på dyrebar indrefile lenge før panna var varm nok, for så bruke tre timer ekstra på å tygge den seige klumpen?

Denne panna gjør nok ikke allerede seigt kjøtt om til mørt, men den vil i det minste sørge for at det ikke blir feil temperatur som får ødelegge stekeresultatet.

Den idiotsikre stekepanna selges fra Think Geek og koster 50 dollar (ca 330 kroner).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: thinkgeek.com