I want a massage from you

Pink Panther i Peter Sellers skikkelse slet med forskjellen på massage og message. Det gjør ikke vi.

Beskjeden fra dette fantastiske massasjebadet er nemlig ikke til å misforstå: Livet ditt er trist som et besøk på en kirkegård i november, og det kan bare gå én vei fra her - nedover. Bratt nedover.

LES OGSÅ:

Vannmassasjebadet Luxor er ikke som andre massasjebad.

Har alt.

En ting er den justerbare luft- og massasjefunksjonen, og de oppmuntrende lysene i bunnen av badet. En annen ting er de innebygde shampo- og såpedispenserne, som får det til å se ut som du ikke bruker butikkjøpte produkter som resten av oss, men får det direkte fra en evighetskilde i veggen.

Den tredje tingen er den som kan få en fattig mann til å kreve væpna revolusjon. En innebygget 14-tommers LCD-skjerm med videoinngang gjør at du kan slappe av med dårlige situasjonskomedier på TVNorge etter arbeid, og aldri, aldri mer stå opp igjen - før dagen derpå, naturligvis.

Dyrt.

Det koster å tjene penger, og paradokset er at de som har råd til å betale de rundt 50 000 kronene Luxor koster, sannsynligvis er hjemme rundt seks timer i døgnet - hvorav fem timer og tre kvarter tilbringes i senga sammen med Jon Blund.

Arbeidsledighet og rikdom. Det er den eneste måten å leve på, så hvis noen kan fikse det for oss i løpet av desember blir vi svært takknemlig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Born Rich