I modifisert modus

Hva ville vel en gadget- messe vært uten ekstremt modifiserte PCer?

Vi har prøvd å lage en modifisert PC én gang, men hverken boksen med kattemat eller de ti hårbørstene som skulle utgjøre vifta overlevde den første oppstarten. Men det ble da et fint brennmerke i gulvet, som for alltid vil minne oss på at elektronikk er for ingeniører og hårbørster er for frisører.

LES OGSÅ:

Underverk.

Årets IFA-messe i Berlin var stappfull av blankpolert, pianolakkert elektronikk, og damer som åler seg over panseret på overdådige, monstrøse bilstereobiler. Disse modifiserte og konstruerte PCene representerer derimot det mer folkelige aspektet ved messa.

Kombinasjonen av IFA CaseCon Championship og vanlig chassis-modifisering har resultert i en rekke svært fantasifulle og mer eller mindre sannsynlige PCer, som alle fungerer etter boka.

Mange vil derimot tro du har mistet siste rest av fornuft når du mater en DVD inn i potteplanten i hjørnet, men det er rett og slett bare PCen din som du satte sammen i perioden mellom den første og andre "Ringenes Herre"-filmen - hvor livet uansett føltes meningsløst.

Klikk på bildene under for en stor og helt spesiell bildeserie av IFA-messas aller, aller feteste - og sykeste - PCer.