Hvitt på hvitt

Concerto Table er den ultimate iPod-docken. Prislappen er minst like ultimat.

Etter en lang dag med kjøp! selg! kjøp tilbake! selg, for svarte! og ikke minst denne udugelige drittelefonen tar livet av meg en dag!, kan det være greit å søke ro mellom hjemmets fire lune vegger når du kommer hjem til familien en gang i ni-tida.

LES OGSÅ:

Det koster å tjene penger. Det er likevel verdt det når du ser hvor mye stil du kan kjøpe for 60 000 kroner.

Flygel uten tangenter.

Concerto Table er med stor sannsynlighet den dyreste og mest spektakulære iPod-docken som finnes, kanskje mest fordi den ser ut som flygelet til en pensjonert adelsmann i en britisk herregård på landet.

Midt på fronten finner du en såkalt dock connector, der du kan plassere MP3-spilleren. To innebygde Bose-høyttalere, som er så diskret plassert at ingen av bildene til venstre avslører hvor de faktisk befinner seg, yter 50 watt med vellyd, men viktigst av alt er det nok at du både kan jobbe og underholde rikmannsnaboene rundt ett og samme bord.

Det er til og med satt av plass til det antikke bestikket du plukket opp for for en industriarbeider-årslønn, men som den konservative gentlemannen du er overlater du de praktiske detaljene rundt måltidet til husens frue.

Les mer på Concerto Tables hjemmesider.

Artikkelen fortsetter under annonsen