Hva i all verden er dette?

Hvis du har riktig mye penger bruker du hele arbeidsdagen din på å finne produkter som dette.

Hvis du derimot er som oss, altså helt blakk til feriepengene kommer, så vil du antagelig ikke skjønne vitsen med å ha et kjøkken som ser ut som det er tatt ut fra en nye science fiction-film.

LES OGSÅ:

For det er altså det dette er: En kjøkkenøy.

The Z Island Kitchen.

Bak det futuristiske utseendet står (eller svever) arkitekt Zaha Hadid, som ubeskjedent nok påstår at kjøkkenøya faktisk skal være så framtidsrettet som den ser ut som:

Hele øya består av kun to enheter, kokeøya og vaskeøya, og som du ser av bildene til venstre for teksten her - så er overflaten gjort like glatt som en gjennomsnittlig Hollywoodstjerne etter en horribel, men dessverre helt vanlig overdose med botox.

I tillegg til at utstyret selvsagt har det siste induksjonsteknologien klarer å by på, så får også teknofar-i-huset sitt. Innebygget PC med LCD-skjerm sånn at matoppskrifter kan lastes direkte ned når du er lei av å se på DVD, samt MP3-spiller som gir deg musikk til arbeidet.

Hvis dette er noe for deg anbefaler vi en snartur til uniten, kjøkkenvidunderet blir nemlig vist fram på Guggenheim museet fram til og med 25. oktober.

Mer luksus på kjøkkenet? Sjekk denne!

Kilde: Ernestomeda.