Hundens beste venn

Den automatiske ballkasteren slår deg lett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du en hund? Vel, da er du sikkert kjent med hundens utrolige vilje til å alltid ville løpe etter baller. Uansett hvor langt du kaster, hvor lenge du kaster eller hva du kaster, hunden din elsker det.

LES OGSÅ:

Og selv om du innbiller deg selv at du har en god kastearm, er det stor sannsynlighet for at du er den som blir sliten først. Denne maskinen ordner det hele. Du får slappe av foran TV-en, og Fido får ut all energien helt på egen hånd.

hjemmelaget.

Det er virkelig imponerende hva en nerdete hundeeier med litt ekstra tid kan finne på å lage. Om det var latskap som førte til at han bygde denne maskinen, (fin selvmotsigelse, men vi lar den gå) eller om det var av pur snillhet vet vi ikke, men det ser i hvert fall ut som den lille hunden nyter hvert eneste sekund.

Maskinen er enkel nok: Ballen legges i enden av løpet og en strikk sammen med ballen dras bakover. Når strikken slippes blir ballen sendt bortover gangen, og leken er i gang. Hunden løper og henter ballen, og prosedyren starter på nytt. I tillegg holder maskinen tellingen på hvor mange skudd den har avfyrt hver dag, slik at du kan følge med på hvor aktiv hunden din har vært.

Se videoen under så skjønner du hvorfor vi er så fascinert av kreasjonen. En glad hund varmer jo ethvert hjerte. Er du et kattemenneske får du heller se på noe annet og kose deg med dine LOLcats.Kilde: Dvice

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!