HT752TP vil pynte stua di

Hjemmekinopakken for deg som liker bass og pyramider.

LG er ute med et nytt hjemmekinosystem som består av to front-, to bak- og en senterhøyttaler, i tillegg til en subwoofer som skal sørge for ekstra trøkk i lyden. Nederst i hver høyttaler ligger dessuten et basselement som har til hensikt å skape en bedre gjengivelse av bassen.

LES OGSÅ:

Pyramidedesign.

Forsterkeren er formet som en pyrade og har en utside helt fri for knapper. LG har valgt å gå for en trykkfølsom overflate. Dette er en løsning som ser ut til å ta helt av i år, mye takket være det stadig økende fokuset på design. Så er også hjemmekinopakken utviklet for å matche LGs etter hvert så beryktede Chocolate-telefon, i tillegg til produsentens øvrige designprodukter.

En DVD-spiller er på plass sammen med en HDMI-utgang for digital signaloverføring. Systemet er videre utstyrt med USB-port som lar deg koble til portable enheter som MP3-spilleren og digitalkameraet. Når du kobler til en slik enhet vil systemet starte et navigasjonsprogram som enkelt lar deg bla gjennom innholdet.

Men kommer systemet hit?

Hjemmekinopakken går under modellnavnet HT752TP og er foreløpig kun tilgjengelig i Korea, men vi krysser fingrene for at den snart finner veien hit også.

Prisen ligger på rundt 1.900 dollar, altså rundt 17.000 kroner eklsusive avgifter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: akihabaranews