Foto: SpeakerCraft
Foto: SpeakerCraftVis mer

Høyttalerne som sikter seg inn

Amerikanske SpeakerCraft er størst i verden på innbyggingshøyttalere. Her ser du hvorfor.

At alt er stort i USA det visste du sikkert. Det du kanskje ikke har fått med deg er at de med mest penger gjør nesten hva som helst for å kamuflere hvor lyden egentlig kommer fra.

LES OGSÅ:

Og det er altså her SpeakerCraft har funnet sin nisje.

Custom installation.

For mens Amerikanerne har fått proffer til å installere og skjule lyd og hjemmekinoanlegg i årevis, er det først nå trenden kommer til Norge, det norske firmaet Adapt er ett eksempel.

SpeakerCrafts hovedprodukt er altså ulike typer av innfellingshøyttalere, vår favoritt er høyttalerne som senker seg ned fra taket når de er i bruk, men også de med tiltbare elementer bør passe fint i ethvert møblert hjem.

I den gigantiske bildespesialen til venstre får du selvsagt flere eksempler, og du får også sett STORE bilder fra en installasjonsjobb i praksis.

Særlig om SpeakerCraft

: Livstidsgaranti på alle høyttalerne, de aller fleste modellene kan også brukes utendørs og i våtrom. Dybden på høyttaler-elementene er cirka 10 cm, noe som indikerer at det lønner seg å installere dette når leiligheten eller eneboligen bygges, i stedet for å etterinstallere.

Høyttalerne kan overmales og leveres med maskeringsdeksel. De tiltbare elementene gjør det enklere å plassere høyttalerne estetisk og akustisk riktig

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mono er norsk forhandler.