Høyttalerne som gjør deg horny

Høyttalerne som gjør deg horny

Det gjelder å tenke anderledes.

Publisert

Neida, dette er ikke det som er igjen av Lars (14) sin syttendemai-debut som tubaist.

Dette er noen av de mest spektakulære stereohøyttalerne som finnes.

Horny.

Selv om Ferguson Hill FH001 ser ut som noe som enkelt kan svelge eieren i et jafs, er høyttalerne i stand til å pøse ut drømmelyd for rundt 120 000 kroner paret. Horn-designet gjør dessuten at de er svært lettdrevne - hornet gjør, veldig enkelt sagt, veien fra høyttalerdriveren til lufta i rommet mer effektiv - og produsenten hevder at de vil spille "høyt" med så lite som 5 watts effekt.

FH001 er 1.65 meter høye, 92 centimeter brede, og 72 centimeter dype. De tar med andre ord plass, og med en vekt på 27 kilo bør du tilkalle bærehjelp den dagen noen kommanderer at "nok er nok" og "nå skal de ned i kjelleren".

Mangler bass.

Hornene er presisjonskuttet og laget av herdet form-akryl, og bare åtte millimeter tykke. Driveren er en Lowther DX3 for de som legger merke til slikt.

Høyttalerne har derimot ikke en sjanse når det kommer til å produsere fullverdig bass. Frekvensresponsen ligger på 150 til 20 000 Hz, og det anbefales at du også bruker noen tusenlapper på en subwoofer for å få med bassen i lydbildet.

Fordi de er lettdrevne anbefales det en effektforsterker på mellom tre(!) og 50 Watt sammen med FH001, og selv om hornene skal fungere ekstra bra sammen med beskjedne rørforsterkere, vil de også duge sammen med høykvalitets transistorforsterkere.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer