Himmelseng

Ruf-Cinema høres ut som navnet på en snuskete kino i Tyskland. Det kunne forsåvidt vært riktig, men dette er noe ganske annet.

Vi har hørt om personer som styler sengene sine med 22-tommers aluminiumsfelger, terninger, Wunderbaum, svær spoiler og, eh, støtdempere, og som kanskje, hvis de bor alene eller har en veldig tolerant kjæreste, setter en liten 20-tommers flatskjerm i enden av rommet.

LES OGSÅ:

De folka burde skjemmes når de ser denne tyske senga.

Sengekos.

Ruf-Cinema er en såkalt multimedia-seng, som ikke betyr at du kan lese bøker, sende tekstmeldinger eller surfe på laptopen, men som derimot betyr at en mer eller mindre har flyttet hjemmekino-anlegget fra stua eller kjelleren inn på soverommet.

Senga har blant annet innebygget projektor-lerret ved sengefoten, som kan senkes og heves ved et enkelt knappetrykk. Selve projektoren er plassert mellom hodeputene, som kan bety at du blir halvdøv av vifteduringa hvis du har en projektor som er bygget etter støykravene på en flyplass.

Rack.

Du får også med et integrert AV-rack, hvor du kan plassere spillkonsoller, DVD-spilleren og en satelitt eller kabel-TV-tuner.

Høyttalere må du skaffe selv, for ikke å snakke om det gode filmutvalget. Setter du på Jean Claude van Damme én gang til kan det godt være den store dobbeltsenga blir litt for stor.

Prisen på Ruf-Cinema er ikke kjent, men vi har sett den avertert på eBay til drøye 40 000 kroner. Småpenger, med andre ord.

Kilde: Gizmodo