Hide and Chic

Maleri om dagen - TV om kvelden.

Er du en flatTV-elsker fanget i kroppen til en kunstnersjel med et image å ta vare på? Selskapet Media Decor har utviklet den perfekte tingen for deg som ikke kan innrømme for omverdenen at du forguder den nye TVen din og bruker hele kvelden på dårlige serier.

LES OGSÅ:

TV? Nei, jeg ser ikke på TV.

Hide and Chic er et system som skjuler og henter frem flatTVen din etter behov. Ved å trykke på en fjernkontroll vil TVen forsvinne inn i veggen og et maleri vil rulles ned og skjule alle spor.

Dersom du har brukt flerfoldige tusen kroner på en lekker plasmaskjerm ser vi ikke helt vitsen med å gjemme den, men hvis du ikke synes TVen passer inn med resten av inventaret i stua kan Hide and Chic være løsningen for deg.

Det er en robotarm på baksiden av flatTVen som styrer hele systemet, og den er også i stand til å tilte TVen til venstre og høyre for best mulig betraktningsvinkel.

Velg og vrak.

Du kan selv velge hvilket maleri du vil bruke, eller du kan bruke en av selskapets egne tegninger dersom du ikke klarer å finne på noe selv.

Den store ulempen med systemet er at det er fantastisk dyrt. 14.000 dollar må du ut med, noe som blir nærmere 87.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: ohgizmo