Her er verdens dyreste anlegg!

IFA 2007: Med videokameraet skjult der sola aldri skinner klarte vi til slutt å snike oss inn. Her er Norges-premieren på verdens dyreste anlegg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Galskap. Det er det første ordet jeg kommer på, der vi aller nådigst fikk lov til å lage video av verdens dyreste high-end audioanlegg på årets IFA-messe. Dette beistet lopper deg nemlig for 630.000 Euro, eller godt over 5 millioner og 40.000 kroner, for å være helt nøyaktig.

LES OGSÅ:

Trykk her for store bilder, pris & info om de ulike enhetene i superanlegget!

I tillegg må du selvsagt trykke på Play-knappen under her for å se video av det utrolige anlegget:


Lydnirvana?

Anlegget er en miks av ulike komponenter, satt sammen av hifi-magasinet Audio etter prinsippet om at en latterlig høy pris er det samme som eventyrlig god lyd.

Hvorvidt det lydmessige resultatet er vellykket er det imidlertid delte meninger om.

De seriøse hifi-fantastene vi har snakket med er i hvert fall opptatt av at enkelte av produktene ikke matcher: Krell og Mark Levinson-produktene er for eksempel kjent for å ha så ulik lydfilosofi (Krell = litt klinisk, mens Mark Levinson er kjent for å være mer nøytralt) at de helst ikke bør blandes.

Men strengt tatt spiller det ingen rolle, her er jo gimmicken at prisen skal være astronomisk. Og bare så du vet det: Kablene brukt i anlegget har alene en pris på 10.000 Euro eller 80.000 norske kroner…

Trykk her for bilder og info om de ulike produktene

Eller se video av anlegget her:
Trykk her for flere nyheter fra IFA-messen 2007!