Her er Canons nye storselger

IXUS 960 IS kommer til å selge i bøtter og spann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med chassi i titan, optisk bildestabilisator, høy ISO og langt flere megapiksler enn du strengt tatt trenger tar vi ikke store sjansen når vi spår at denne kommer til å selge godt.

LES OGSÅ:

Canon IXUS 960IS har en anbefalt utsalgspris på 4,380 kroner og salgsstart er oktober 2007.

Megapikselhysteri.

Etter at Canon for noen år siden uttalte at folk egentlig ikke trengte noe særlig mer enn 6/7 megapiksler, har pipa nå fått en annen lyd:

IXUS 960 har nemlig hele 12,1 megapiksler, et herlig tall for de som vil skryte til venner og kjente.

Dessverre er riset bak speilet at mange megapiksler er synonymt med store filer. Resultatet blir altså at harddisken din kommer til å fylles ultrakjapt av alle bildene du knipser, samt at du kommer til å sprenge e-postklienten på jobben kjappere enn både du og den IT-ansvarlige liker å tenke på, når du skal dele bildene med venner og kjente.

Canons forbedrede bildeinspeksjonsverktøy som gjør det mulig å studere detaljene i bildet, er naturligvis også inkludert, og for første gang kan dette også brukes under visning eller opptak.

Anskiktsgjenkjenning.

Flere ISO-funksjoner og optisk bildestabilisator minsker risikoen for uskarpe bilder, og glade amatører vil helt sikkert sette pris på Canons Ansiktsgjenkjenning.

Den finner opp til 9 ansikter i motivet og justerer så automatisk fokus, eksponering og blits for et best mulig resultat - det skal også være langt enklere å fjerne røde øyne, noe som har vært et svakt punkt på de tidlige IXUS-modellene.

Canon IXUS 960IS har en anbefalt utsalgspris på 4,380 kroner og salgsstart er oktober 2007.

Flere Canon-nyheter får du her!

Kilde: Canon.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!