Helt hull i hodet

Et litt annerledes knivstativ.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kniver er noen morsomme saker. Farlige er de også, og det gjør dem bare enda morsommere. Adrenalinjunkies og testosterontølpers beste venn, kan du si.

LES OGSÅ:

Men som alle vet kan moroa fort bli borte hvis du skjærer deg. Greit at det kan være fint å dele opp agurker og store lammelår, men dine egne fingre bør du holde kniven vekk fra. Derfor legger vi ikke kniver i skuffene våre, men i knivstativene våre. Så hva er vel bedre enn å ha et knivstativ det faktisk er morsomt å sette knivene i?

Mangler bare blod.

Vi har skrevet om et nesten like morbid knivstativ tidligere, men denne tar kaka. Foreløpig er trehodet bare en prototype som det ikke eksisterer så mange av (les: én), men den ser til gjengjeld veldig bra ut.

Knivstativet er designet av Maarten Baas, og er håndskåret fra en stor treklump, og skal passe ypperlig for å få ut litt hverdagsaggresjon. Vi kan bare håpe at en produsent får øynene opp for designet, og gjør den tilgjengelig for litt flere enn Maartens lille venneflokk. I mellomtiden får du leve farlig og putte knivene i skuffen.

Kilde: Noctot

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!