Helt etter oppskriften

LG mener å vite at du skal se på HDTV også på kjøkkenet.

Kjøkkenet er sted hvor drømmer fødes og knuses i et rasende tempo, og hvor forskjellen på en fiasko og en suksess kan være den aller siste instruksjonen i oppskriften. Tilpass etter behov.

LES OGSÅ:

«Etter behov»?! Gi meg nøyaktige mål da, mann, eller så legger jeg meg på togskinnene sammen med seks egg, en liter melk, to spiseskjeer sukker og 100 gram smør!

Ut av skapet.

LG kan ikke tilby eksakte oppskrifter, men de kan tilby noe som smaker minst like bra: Et kjøleskap med innebygget 15-tommers høyoppløselig LCD-TV.

Den helt nødvendige hvitevaren har fått det klingende navnet LSC27990TT, og hjelper deg å slappe av når nøden er størst og hjelpen langt, langt unna.

Har det meste - koster enda mer.

I tillegg til TV får du FM-radio, inngang for DVD-spiller eller liknende, og en 4-tommers skjerm med vær- og informasjonstjeneste, og fotoalbum-funksjonalitet. Du får naturligvis også med en oppskrifts-database, mens barnesikring sikrer både deg og dine mot nattspising og generell fråtsing i karbohydrater.

Prisen er alt annet enn kjølig. Kjøleskapet treffer markedet en gang i 2007, og du må blø rundt 23 300 kroner for å få lov til å ta det med deg hjem.

Kilde: Born Rich