HDMS-S1D tar vare på bildene dine

Og gjør det morsomt å vise dem frem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sony har lansert en glinsende sort bildeboks for deg som liker å knipse bilder og vise dem frem på flatskjermen.

LES OGSÅ:

HDMS-S1D har en integrert harddisk på 80 GB, som i teorien skal holde til 50.000 bilder. I tillegg kan du putte minnekort av typen Memory Stick, SD, CF og xD rett i enheten.

For å holde styr på alle bildene kan du sortere dem etter dato, spesielle anledninger som bursdager og bryllup, eller du kan dytte dem inn i en av 3000 forskjellige album. Med mindre du har et ekstremt aktivt liv holder dette garantert i massevis.

Programmet X-Pict Story HD er i stand til å lage slideshows. Musikk kan spilles i bakgrunnen, dersom du skulle ønske det. Programmet gjør det også mulig å koble boksen mot en skriver slik at du kan ta direkte utskrifter av bildene du ser på.

En egen teknologi basert på ansiktsgjenkjenning er i stand til å fokusere på ansikter i et bilde når slideshowet fader inn og ut.

Du kan koble boksen til flatskjermen via HDMI eller komponent, og navigere gjennom bildesamlingen ved hjelp av en medfølgende fjernkontroll.

En CD/DVD brenner er også på plass slik at du kan brenne bilder og slideshows på plate og gi bort i julegave.

På baksiden ser vi også en Ethernet-kontakt. Denne gjør det sannsynligvis mulig å finne og presentere bilder lagret på datamaskiner i hjemmenettverket ditt.

HDMS-S1D vil bli tilgjengelig i oktober til en pris på 2.200 kroner. Hvorvidt den dukker opp i norske butikkhyller er ikke kjent, men det er selvfølgelig mulig å bestille på nett.

Kilde: gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!