HDMI-svitsjen som redder TV-kvelden

Har du for få HDMI-innganger på TVen din? Fortvil ikke.

De aller fleste flatTVene som er solgt på det norske markedet fram til nå her kun 1 HDMI-inngang, og med den digitale revolusjonen rett rundt hjørnet kommer det til å bli litt knapt.

LES OGSÅ:

Så hvor mange HDMI-innganger trenger du?

For oss i dingz-redaksjonen er mottoet enkelt; jo flere du har — jo bedre. Men for å være på den sikre siden bør du i hvert fall ha 3 stykker:

1) Har du en DVD-spiller i det nedre prissjiktet vil du få en klar billedmessig gevinst om signalene går via HDMI-inngangen kontra scart-inngangen. 2) Senere dette året kommer også Blu-ray og HD-DVD-spillerne som definitivt bør kobles til via HDMI-inngangen, og som om ikke det er nok bør du også ha en ledig 3) HDMI-inngang til HDTV-signalene som etter planen rulles ut i Norge fra og med november 2007.

Radiient Select-4

Løsningen er å kjøpe en svitsj, som denne fra Radiient. På den kan du koble 4 HDMI-komponenter, og få de digitale lyd og bildesignalene dine overført via 1 HDMI-kabel til TVen din.

Radiients svitsj skal takle ekte 1080p oppløsning (1920*1080 progressivt) og overfører automatisk signalene fra den HDMI-kilden som er aktiv. Er alle kildene på kan du bytte mellom dem via den medfølgende fjernkontrollen.

Produsenten lover også at du ikke skal få noe kvalitetsmessig tap på signalene ved å bruke svitsjen, og at den også vil fungere der kopibeskyttelse (f.eks HDCP) er aktivert på enheten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen er cirka 400 dollar.

Kilde:Radiient.