HD-DVD-spilleren til 360 er i butikken

Det er bare en ting å si, gled deg.

For deg som allerede har en Xbox360 er det bare å finne fram kredittkortet. HD-DVD-spilleren til Microsoft blir nemlig offisielt lansert i morgen, og vi har allerede sett den bak disken i flere butikker.

LES OGSÅ:

Veiledende pris skal i følge Microsoft være 1.795 kroner, men den ligger faktisk til 1.995 hos Komplett.no, så her lønner det seg å sammenligne litt. Prismessig er dette uansett et kupp for deg som allerede har en 360 i stua og drømmer om å få fullt utbytte av din HD-klare TV.

Toshibas HD-DVD spiller koster for eksempel fra 5.600 kroner og oppover, mens billigste Blu-ray spiller i øyeblikket er Samsungs BD-P1000 som går for rundt 10.000 kroner. Her kan du altså spare flere tusenlapper som du så kan sløse bort på de nye HD-DVD-filmene og ikke minst all junk-fooden som hører til.

Les også: Test av det rå Xbox-anlegget til Pioneer og sjekk ut alle flatTV-testene våre!

Så hva får du med?

Strengt tatt ikke så mye, men en fjernkontroll som også styrer 360en, mediecenter-PCen og TVen din er jo ikke å forakte. Vi liker også at fjernkontrollen har bakgrunnslys, praktisk under sene film-kvelder.

Test kommer!

Vi er allerede godt i gang med å teste spilleren sammen med vår søsterpublikasjon itavisen.no, og spilleren skal få prøvd seg på flere LCD-TVer for å se om den er like god i praksis som forhåndsreklamen sier.

Følg med etter helgen for resultatene:-)

Allerede en suksess.

Spilleren har lenge vært tilgjengelig i større europeiske land, og har allerede rukket å bli en stor salgssuksess i blant annet Storbritannia. Det store spørsmålet er selvsagt hva som skjer med salget når PS3 kommer i midten av mars.