Hårsåre menn bør se her

Shampo for bilgale bad-asses.

Hvis du er mann og allerede i dag vasker håret ditt med en egenkomponert blanding bestående av moskusokse-hale, kruttslam, gummirester fra gamle bildekk og hele 1993-årgangen av Playboy, behøver du sannsynligvis ikke lese denne saken.

LES OGSÅ:

Vasker du den derimot med L'Oréal Elvital kan det godt hende du vasker av deg manndommen i samme slengen, ihvertfall hvis vi skal tro produsenten av Gearhead Shampoo.

Pen pakke.

Og hvorfor skal en ikke tro på en shampoprodusent som på norsk betyr "utstyrshode", og som bruker damer i bikini og veldig høye støvletter til å markedsføre hårpleien sin? Ja, si det.

Det mest oppsiktsvekkende med manneshampoen er, ikke uventet, innpakningen. Menn faller for en pen innpakning med samme kraft som et blylodd som slippes fra toppen av Oslo Plaza, og derfor har noen kombinert shampo med en beholder som ser ut som den inneholder motorolje.

Gen. I. Alt.

Firkløver.

Shampoen kommer i fire forskjellige utgaver - Camaro, Jeep, Mustang og Corvette - og hvis ikke det sier deg noe er du ikke i målgruppen. Flaskene inneholder lite lavendel og rosedufter, men hva de egentlig lukter sier nettsidene lite om. Smøregrav? Diesel? Ny bil? Reservehjul?

Alt vi vet er med andre ord at damene angivelig blir gale etter de som putter den i håret, og for de det gjelder er det mer enn nok. Selv om det ikke er sant.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gearhead Shampoo koster seks dollar flaska (rundt 40 kroner) uten frakt.

Kilde: Prylfeber.se