Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

Harry Potter på BD-live

Live gruppevisning av Halvblodsprinsen på Blu-ray.

Harry Potter og Halvblodsprinsen slippes på både DVD og Blu-ray onsdag 18. november, en dato fansen sikkert har merket seg allerede.

LES OGSÅ:

De ivrigste tilhengerne bør imidlertid velge Blu-ray versjonen for å få mest mulig ut av filmen og Harry Potter-universet. En ting er at du får bedre lyd og bilde, du får også tilgang til innhold og finesser DVD-eierne bare kan glemme.

To BD-Live datoer

Fra 7. desember vil Blu-ray eierne få eksklusiv tilgang til traileren fra den neste Harry Potter-filmen Dødstalismanene via BD-Live.

Den 12. desember vil i tillegg hovedrolleinnehaver Daniel Radcliffe og regissør David Yates logge seg på BD-live sammen med 100.000 tilskuere.

Gruppevisning?

Gruppevisningen starter 21:00 (Norsk tid), og lar altså seere verden over høre på et interaktivt intervju, samtidig som de kan stille spørsmål om filmen direkte til Daniel og David, alt fra sine egne hjem.

I praksis vil altså alle de 100.000 se filmen sammen, samtidig som chatteløsningen går parallelt. Det er vel neppe noen grunn til å legge skjul på at du nok vil være litt over snittet Harry Potter interessert for å like dette, men det er også spennende å se hvordan BD-live funksjonene nå begynner å bli brukt for alvor.

Hvordan bli med?

For å få tilgang til gruppevisningen må du ha selve filmen på Blu-ray, og en BD-live kompatibel Blu-ray spiller (eller Playstation 3) som selvsagt må være koblet til nettet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du må også huske å registrere deg på forhånd og melde deg på gruppevisningen.

Alt dette gjøres via Blu-ray spilleren din, og blir du en av de 100.000 vil du få bekreftelse på e-post. Vi antar at denne e-posten også vil inneholde mer informasjon, men du finner uansett svar på de fleste spørsmålene på hjelpesiden til Warner Bros.

Mer Blu-ray stoff:
MovieIQ på BD-live
Rekordsalg av Blu-ray
Og de beste TV-ene å se Blu-ray på finner du her!